Wie ben ik

Ellen Hoetmer, arbeidsmediator

Over mij

Wat leuk dat u ook in mij bent geïnteresseerd. Mijn naam is Ellen Hoetmer, woon samen met mijn vriend, en twee schatten van kinderen. Ik ben een echt mensen mens, en zie ieder conflict als een uitdaging, en vind ook oprecht dat elk conflict een oplossing verdient, mits er overeenstemming is van beide partijen.

Gecertificeerd arbeidsmediator en Conflictcoach

Ik hecht enorm veel waarde aan vertrouwen, en harmonie. Deze twee voor mij in het leven zeer belangrijke zaken, en daarbij mijn interesse in de mens, hebben mij gebracht tot het opzetten van deze praktijk. Inmiddels ben ik gecertificeerd arbeidsmediator, en sta ik ingeschreven bij het kwaliteitsregister van het ADR register voor professionele ADR Arbiters, Conflictcoaches en Mediators. Daarnaast ben ik officieel conflictcoach, en sta ik hiervoor geregistreerd bij het International Coaches Register (ICR).

“Mijn grootste motivatie is de afstand tussen de partijen te verkleinen, en deze weer nader tot elkaar te brengen.”

Ellen Hoetmer, Arbeidsmediator

Kennis & ervaring

Tijdens mijn studie tijd heb ik een opleiding gevolgd in de richting van toerisme, en hotel management. Vanuit deze opleiding heb ik binnen de hospitality meer dan 20 jaar verschillende functies in binnen en buitenland vervuld. Door mijn werkzaamheden in het buitenland, en gewerkt te hebben in diverse internationale omgevingen, kan ik u de mediation ook in het engels aanbieden. Naast het spreken van diverse talen, heb ik in deze periode enorm veel kennis opgedaan van de verscheidene situaties op de (hotel) werkvloer. Situaties die helaas leidden tot conflicten, met ziekteverzuim als gevolg.

Neutraal & onpartijdig

Middels een neutrale, en onpartijdige aanpak, probeer ik de mensen op hun gemak te stellen. Mijn grootste motivatie is dan ook de afstand tussen de partijen te verkleinen, en deze weer nader tot elkaar te brengen. Bent u beland in een situatie, waarin de sfeer op de werkvloer dreigt te escaleren, of al is geëscaleerd, en lijkt u hier niet uit te komen, dan bied ik graag een bemiddelende rol. Dit kan een conflict situatie zijn binnen een bepaalde afdeling, of de verschillende afdelingen onderling, of denk aan mogelijk externe partijen. Als mediator heb ik de zorg om op een professionele manier hierin te bemiddelen, om zo tot een mogelijk gezamenlijke oplossing te komen. Heb ik u inmiddels het gevoel gegeven bij mij aan het juiste adres zijn de mogelijkheden van mediation rondom uw situatie bespreekbaar te maken?

Hulp nodig? Laat ons je helpen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Neem contact op