Onze tarieven

Van vrijblijvend kennismakingsgesprek tot transparante kostenverdeling

Uurtarieven

Hoetmer Arbeidsmediation houdt van helderheid, daarom wordt een vast uur tarief gehanteerd. Het standaard uur tarief is €190 excl. 21% BTW. De door de Hoetmer Arbeidsmediation aan een mediation bestede tijd, wordt genoteerd, en iedere factuur kan, indien gewenst, worden voorzien van een urenspecificatie. Heeft u liever een vast tarief, dat kan, dan zullen er vooraf afspraken gemaakt worden voor het werk dat geleverd gaat worden. In alle andere gevallen denken we graag mee over kostenafspraken op maat.

Gefinancierde rechtsbijstand

Vanuit de overheid wordt mediation gestimuleerd. Een partij die voldoet aan de inkomens- en vermogensnormen van de Raad voor Rechtsbijstand hoeft de kosten van de mediator c.q. het uurtarief, behoudens een eenmalige eigen bijdrage, niet zelf te betalen. De raad kijkt naast de inhoud van het probleem ook naar de hoogte van uw inkomen en vermogen.

Abonnement

Voor preventieve mediation biedt Hoetmer Arbeidsmediation een abonnementsvorm aan. Via deze vorm koopt u een aantal uren per maand in. De prijs per maand wordt op deze manier vastgesteld. Mocht het zo zijn dat bepaalde uren niet opgenomen zijn, dan zijn deze voor u overdraagbaar naar de volgende maand. Mocht u liever per preventieve mediation een offerte willen ontvangen, dit kan, de prijs zal dan afhankelijk zijn van de aard en duur van de preventieve mediation. De offerte zal dan worden gemaakt op basis van ingeschatte uren. Uiteraard zullen alle afspraken vooraf middels een intakegesprek overeengekomen, en vastgelegd worden.

Kennismakingsgesprek vrijblijvend

Hoetmer Arbeidsmediation gelooft in de kracht van mediaton, en is van mening dat mediation voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden wij het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend aan, en zit u nergens aan vast. Tijdens dit gesprek kan worden onderzocht of mediation echt iets aan uw situatie zou kunnen toevoegen. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de situatie van het eventuele conflict, en welk vervolgtraject er ingezet kan worden om de mediation te doen slagen. Tevens zal er stil worden gestaan bij de regels van de mediation m.b.t. o.a. de vertrouwelijkheid van de mediator.

Rechtsbijstandverzekering

Het is altijd belangrijk om de rechtsbijstandverzekering te raadplegen. Sommige verzekeraars dekken de kosten van een mediation. Hoetmer Arbeidsmediation is vakbekwaam, en voldoet aan deze door de verzekeraars gestelde eisen.

Hulp nodig? Laat ons je helpen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Neem contact op