Preventieve mediation

Voorkom conflict & escalatie

Een effectief middel

Preventieve mediation is een effectief middel om eventuele irritaties, danwel spanningen in de samenwerking, in een vroeg stadium van het conflict, bespreekbaar te maken, en op te lossen. Dit om verdere escalatie te voorkomen. Preventieve mediation kan eveneens ingezet worden om ueberhaupt conflicten op de werkvloer te voorkomen. Hoetmer Arbeidsmediation adviseert Preventieve Mediation met name aan voordat het conflict ontstaat.

“Vertrouwelijkheid is ook binnen de preventieve mediation het uitgangspunt.”

Ellen Hoetmer, Arbeidsmediator

Preventief mediator

Als preventief mediator nemen we het graag op ons, om met uw medewerkers in gesprek te gaan. Tijdens deze vorm van mediation worden uiteraard de richtlijnen vanuit de mediation federatie gevolgd, en wordt ook deze vorm van mediation geheel onafhankelijk, en neutraal afgehandeld.

Vertrouwen

Vertrouwelijkheid is ook binnen de preventieve mediation het uitgangspunt. Met preventieve mediation bieden wij een podium voor u en uw medewerkers in de vorm van extern vertrouwenspersoon. Wij staan hiermee boven de organisatie, en kunnen hiermee, door een onafhankelijke aanpak, zorgen dat deze vertrouwelijkheid weer terug keert binnen de organisatie. In onze rol als extern vertrouwenspersoon bieden wij de mogelijkheid openheid in communicatie aan te gaan, alsmede een luisterend oor, aan u, en uw medewerkers.

Hulp nodig? Laat ons je helpen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Neem contact op